Consult ORL Timisoara / ORL Pediatrie Timisoara/ Operatie Orl

Ce imi trebuie pentru consultatie

 

Pentru a putea stabili un diagnostic cat mai precis si un tratament adecvat medicul dumneavoastra va avea nevoie de cat mai multe date despre starea dumneavoastra generala de sanatate precum si despre problema specifica pentru care solicitati consultul. De aceea, va rugam sa puteti prezenta scrisori medicale, bilete de externare, examinari imagistice.

De asemenea este recomandat dar nu obligatoriu sa aveti un bilet de trimitere de la medical de familie catre ORL (nu sunt valabile biletele de trimitere catre alte specialitati medicale ). Existenta unui bilet de trimitere permite decontarea anumitor servicii catre casa nationala de asigurari scazind semnificativ costul total pe care trebuie sa il achitati.

Totusi pentru anumite servicii care nu sunt decontate de CNAS se percepe o taxa suplimentara pe langa biletul de trimitere de la medicul de familie. Pentru prelungirea concediului medical, trebuie sa va prezentati la cel mult o zi dupa expirarea precedentului formular, cu urmatoarele acte:

     - Card de sanatate

- Copie dupa ultimul certificat de concediu medical


-Trimitere de la medicul de familie emisa in ultimele 30 de zile sau biletul de externare din spital daca prelungirea se face in aceeasi luna cu spitalizarea


-Adeverinta de asigurat de la locul de munca actualizata cu mentionarea  numarului de zile de concediu medical din ultimele 12 luni 

 

Nu este permisa de catre lege emiterea de concedii medicale cu mai mult de 24h  retroactiv

 Dr. Horhat Ioana Delia 

0722281483

Medic primar ORL